Skip to main content
Til toppen

Diadora

DIADORA er et av verdens eldste varemerker i sport og ble grunnlagt i 1948 i Montebelluna, Italia. DIADORA begynte som produsent av fjellstøvler og arbeidssko, og gikk deretter inn i idretter som fotball, sykkel, tennis, Formel 1 og løp.

DIADORA var et av de første varemerkene i verden som begynte å sponse idrettsutøvere og lag, og har opp gjennom tidene hatt storheter som
Bjørn Borg, Boris Becker, Merleny Ottey, Cadel Evans og Sebastian Coe i stallen. I fotball har de ved flere anledninger vært sponsor for Italias landslag i fotball og andre storklubber i fotball.

Blant spillere har de hatt blant tidenes mest kjente fotballspillere som Roberto Baggio, George Weah, Marco Van Basten, Totti og Zico i stallen.
DIADORA er i dag fremdeles et stort varemerke på arbeidssko, og satser ellers offensivt på fritidssko, løp og sykkel internasjonalt. De har også en bred kolleksjon på tennis og fotball.

Ultimate Nordic har ansvaret for DIADORA i Norge og Sverige og er spesielt sterke på klubb og sykkel. Vi sponsor lag som Strømsgodset, Viking og Bodø Glimt i Tippeligaen og har akkurat tegnet en eksklusiv avtale med Norges Sykkelforbund.

DIADORA er en av Norges største aktører inn mot klubbmarkedet på tekstil og tilbehør, både på klubb/lagidrett og på sykkel.

Lenker
Language
Min side