Skip to main content
Til toppen

Om oss

Ultimate Nordic

Ultimate Nordic er en ledende nordisk distributør innen Sport, Outdoor, Sykkel, Proff, Industri og Profil, med et bredt utvalg av internasjonalt kjente merkevarer til markedsmessig gode betingelser. Vi skal være en av bransjens mest attraktive leverandører, både ovenfor våre kunder og de varemerkeeiere vi representerer.

Vi søker hele tiden å ha markedets mest spennende varepakke, og har som mål å jobbe med de sterkeste varemerkene innenfor de produktområdene vi representerer. Som leverandør til mange bransjer er vi opptatt av å bygge et fagmiljø som skal bidra med opplæring og kompetanse ut mot våre forhandlere. Det skal være lønnsomt, enkelt og ikke minst trivelig å jobbe med Ultimate Nordic! Selskapet går tilbake til 1928 og du kan lese mer om vår historie her.

Vårt hovedkontor ligger i Oslo og vi har salgskontorer i Horten og Solna i Sverige. Kontaktinformasjon finner du her.

Dalema Gruppen

Som et datterselskap under Dalema Gruppen er vi en del av et stort internasjonalt handelsselskap med virksomheter innenfor mange ulike forretningsområder flere steder i verden.

Dalema Gruppen driver handelsvirksomhet innen import, varehandel, industri og fast eiendom med datterselskaper i både Norge, Sverige og Danmark. Gruppen har ett stort og effektivt distribusjonsnettverk, med store næringsparker strategisk plassert i Norge og Sverige, som sikrer en hurtig og effektiv distribusjon av varer til våre forhandlere.

Les mer om Dalema Gruppen her: www.dalema.no

Lenker
Language
Min side