Skip to main content
Til toppen

Camelbak

Camelbak så dagens lys i 1988, da en sykkelentusiast ved navn Michael Eidson. Han skulle delta i et race ved navn «Hotter’N Hell 100» Et knallhardt race gjennom sommersteken, der behovet for vann var essensielt for å komme seg gjennom. Det var langt mellom drikkestasjonene og vanskelig å få stoppet nok ganger, til slutt angrep han problemet fra en ny vinkel. Hvis det ikke var plass til mer vann på sykkelen, måtte rytteren bære det. Det virket logisk. Den gangen var det imidlertid en ny tanke. Og med dette utgangspunktet ble CamelBak født.

I dag er Camelbak synonymt med hydreringssystemer. De holder fast ved de samme verdiene om ideer og innovasjon i utviklingen av nye produkter, om det er flasker, sekker, drikkevester m.m. Noen ganger er det bare et svakt skifte i perspektiv som skal til før en gjenstand (eller løsning) fremstår i nytt lys, med skarpere fokus.

Behovet – mer praktisk, raskere og mer effektiv væsketilførsel når man er aktiv – har ikke forandret seg gjennom CamelBak-historien.

Camelbak: Thirst for more

Se mer på www.camelbak.no

Lenker
Language
Min side