Skip to main content
Till toppen

Rode

Siden 1956 har italienske Rode produsert skismøring kommersielt, som etter dette har vært en viktig del av mange verdenskjente prestasjoner i skisporten frem til i dag. Helt siden Franko Nones tok gull på tremila under OL i Grenoble i 1968, til de bragdene vi ser i mesterskap i dag.

Den legendariske skiløperen og senere radiokommentator Håkon Brusveen sørget tidlig for at vi nordmenn fikk mulighet til å kjøpe Rode Skiwax. Vi tør å våge å påstå at det ikke arrangeres skirenn nasjonalt eller internasjonalt uten at Rode produkter blir brukt under skiene.

At gamle resepter etter mer enn 50 år fortsatt er blant de beste, sier noe om hvilken grundighet, lidenskap og erfaring familien bak Rode har hatt i sitt arbeid. Rode startet i hovedsak som festesmurning, men har stadig fått større og større annerkjennelse på glidvoks. De siste årene har Rode fokusert på bærekraft, med et mål om å lage produkter med et minimalt avtrykk, men med god yteevne.

Dette har resultert i at både Norges Skiforbund og Norges Skiskytterforbund har valgt Rode som samarbeidspartner. Rode er representert i nesten alle butikker som selger nordiske produkter.

Länkar
Language
Konto