Skip to main content
Till toppen

Sykkel

Ultimate Nordic er gjennom datterselskapet Ultimate Nordic Bikes en av Norges største leverandører av sykkel og sykkeltilbehør. Hos oss finner du ett bredt utvalg fra noen av verdens sterkeste merkevarer som Giant, Giro, Bell, Weldtite, SRAM, Continental, Element og Blackburn

Alle produkter er samlet og tilgjengelig gjennom egen portal og du finner all nødvendig informasjon via www.sykkel.no

Ultimate Nordic Bikes har siden 1998 hatt ett tett samarbeid med Giant, og er deres distributør av sykler i Norge. Som verdens største sykkelprodusent og med over 40 års erfaring, er Giant en klar markedsleder i dagens krevende marked. Helt siden starten har fokuset vært å gjøre sykling mer populært og samtidig kontinuerlig forbedre sine produkter. Vi kan stolt si at Giant i dag er den eneste av de ledende sykkelprodusentene som ut­vikler, designer og produserer egne elektriske motorsystem. Giant Hybrid Cycling Technology benytter en helhetlig tilnærming mot det å skape sykler som både er effektive og morsomme å sykle på.

Sykler du på en Giant-sykkel skal du ha den beste opplevelsen uavhengig av om det er en landevei, offroad, by eller elektrisk-sykkel!

Länkar
Language
Konto